Cuplurile care fac 5 jurăminte rămân împreună pentru totdeauna – un expert cu 25 de ani de experiență

O persoană iubită ar trebui să știe că vrei să-i satisfacă nevoile, a remarcat analistul.

Unele promisiuni ar trebui făcute persoanei semnificative, spune expertul în relații / colaj foto pixabay.com

Nu toată lumea știe să construiască relații normale și să le mențină pentru tot restul vieții. Expert în relații cu peste 25 de ani de experiență, David Steele, spune că cuplurile care fac cinci jurăminte vor „rămâne împreună pentru totdeauna”.

Prima promisiune este „Promit să te iubesc în fiecare zi”, a scris analistul în materialul său pentru Your Tango. Potrivit lui, ar trebui explicat că iubirea este o alegere și decizi să-ți iubești mereu pe celălalt semnificativ.

Expertul a adăugat că bărbatul tău trebuie să audă de la tine că, în ciuda stării de spirit sau cât de ocupat ești, el merită dragostea și atenția ta în fiecare zi.

Iată ce spune Steele că ar trebui să-i spui bărbatului tău:

„Aleg să te iubesc chiar și atunci când sunt supărat sau dezamăgit… Știu că să te iubesc înseamnă să fii pe deplin prezent, să-ți spun adevărul și să fiu sincer și deschis cu privire la gândurile, sentimentele, dorințele și nevoile mele, astfel încât știu pe deplin cine sunt.” „.

Sfaturi pentru relații sănătoase – încă patru promisiuni pe care le poți face partenerului tău:

  • Îți promit că vei fi primul. Expertul a remarcat că persoana ta trebuie să înțeleagă că pentru tine el este cel mai important lucru din viața ta;
  • Promit să-mi asum responsabilitatea. Trebuie să înțelegi că rezultatele acțiunilor tale depind 100% de alegerile pe care le-ai făcut și de modul în care ai acționat și că sentimentele și gândurile tale sunt singura ta responsabilitate. „Știu că relația noastră este o oglindă care mă reflectă înapoi la mine și că dorința mea de a fi fericit și de a mă simți iubit de tine depinde de capacitatea mea de a-mi permite să fiu fericit și să-ți primesc dragostea”, este ceea ce mi-a recomandat analistul. voce.
  • Promit că voi spune da! Merită să le arătați celor dragi că doriți să-i faceți fericiți la fel de mult ca și voi, așa că doriți să le satisface nevoile.

Potrivit lui Steele, a cincea promisiune este „Promit să fiu eroul tău.” Expertul a subliniat că trebuie să-i spui persoanei tale că te angajezi să o ajuți să se simtă în siguranță fizic și emoțional.

Știri interesante despre relații – ceea ce a fost deja raportat

Mai devreme, expertul în întâlniri și relații Laurie Pinkerton a dezvăluit cum să-ți dai seama dacă un bărbat sau un tip te place. Potrivit analistului, faptul că întâlnirea a fost relativ ușoară și persoana nu vrea să te lase poate spune despre simpatie.

Acest articol a fost pregătit pentru dvs. de editorii site-ului web yoyocafe.ro, care se concentrează pe inspirație și sfaturi practice pentru dezvoltarea dumneavoastră personală și profesională. Sperăm că recomandările noastre vă vor ajuta să atingeți noi culmi în cariera dumneavoastră.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
yOyO Cafe