Prosoapele dure devin din nou moi: remediul natural #1 numit

Mulți au văzut deja eficacitatea acestui produs din propria experiență.

Se recomanda evitarea balsamului/colajului, foto ua.depositphotos.com

Pasionații de curățenie au împărtășit cum să păstrezi prosoapele proaspete și moi acasă, scrie express.co.uk.

Trebuie remarcat faptul că în loc să folosiți balsam sau chiar oțet, se recomandă să dați preferință unui alt remediu natural.

Cum să faci prosoape moi – un remediu natural

Când au fost întrebați cum să păstrați prosoapele moi cât mai mult posibil, susținătorii grupului de pe Facebook Mrs Hinch Cleaning Tips and Tricks au recomandat evitarea balsamului de rufe, care poate fi cauza durității acestora. Ei au recomandat să folosești în schimb bicarbonat de sodiu.

De exemplu, utilizatorul Mary Beaton a remarcat că adaugă bicarbonat de sodiu în tamburul mașinii ei de spălat și că, dacă prosoapele ei sunt foarte murdare, se spală la 60 de grade.

Citește și:

Mulți alți utilizatori au aprobat metoda de viață cu bicarbonat de sodiu, deoarece au văzut eficacitatea acestuia înainte din propria experiență.

Cu toate acestea, majoritatea dintre ei au mai spus că nu folosesc niciodată balsam pentru rufe atunci când spală prosoape.

Să vă reamintim că el a scris anterior ce mod ar trebui să alegeți întotdeauna când spălați.

Acest articol a fost pregătit pentru dvs. de editorii site-ului web yoyocafe.ro, care se concentrează pe inspirație și sfaturi practice pentru dezvoltarea dumneavoastră personală și profesională. Sperăm că recomandările noastre vă vor ajuta să atingeți noi culmi în cariera dumneavoastră.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
yOyO Cafe