Site icon yOyO Cafe

„Nu este o sarcină ușoară”: un expert în curățenie explică cum să-ți organizezi cu succes spațiul

Haosul acasă poate duce la stres, potrivit unui expert.

In acest caz, specialistul recomanda folosirea altor spatii din casa / foto ua.depositphotos.com

Dacă aveți o casă sau un apartament mic, atunci înțelegeți dificultățile care pot apărea din cauza lipsei de spațiu de depozitare. Acest lucru duce adesea la acumularea multă dezordine în camerele dvs., ceea ce nu numai că îngreunează găsirea lucrurilor, dar vă poate afecta și psihicul negativ. Expertul în curățarea televizorului Carrington are sfaturi despre cum să depozitați lucrurile, astfel încât să aveți suficient spațiu acasă, scrie Express.

„Pe măsură ce casele noastre se micșorează, fiecare centimetru de spațiu contează și organizarea lucrurilor poate fi o provocare. Unitățile de depozitare supraaglomerate pot fi aglomerate și haotice, ceea ce duce la un nivel crescut de stres.”

Carrington recomandă să folosiți ceva pe care îl are fiecare gospodărie – o ușă.

„Spatele ușii oferă o mulțime de spațiu potențial de depozitare. Utilizați raftul de pe ușă pentru a vă depozita colecția de pantofi. De asemenea, pe spatele ușii se pot agăța coșuri de răchită, care pot fi folosite pentru accesorii precum umbrele, folosind fiecare centimetru al încăperii”, a explicat specialistul.

De asemenea, expertul vă sfătuiește să folosiți spațiul de deasupra ușii unde puteți adăuga un raft care poate oferi spațiu suplimentar de depozitare pentru lucruri la care probabil nu v-ați gândit niciodată.

„Marginea creată de tocul ușii este un loc ideal pentru a instala un raft, oferind spațiu suplimentar de depozitare pentru cărți sau alte obiecte decorative și eliberând alte zone din camera ta”, a spus Carrington.

De asemenea, expertul sfătuiește să adăugați un raft suplimentar în bucătărie, mai ales dacă nu aveți foarte mult spațiu pe tejghea. adăugat:

„Aparatele voluminoase îți vor aglomera blatul de lucru, dar găsirea de rafturi concepute pentru un cuptor cu microunde, prăjitor de pâine sau ceainic va crea un spațiu confortabil. Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că verificați cu producătorul dacă au fost luate toate măsurile de sănătate și siguranță.”

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui loc în care să depozitați articole mici, un expert vă recomandă să utilizați o metodă neobișnuită.

Coșurile de picnic sunt containere grozave de depozitare. Folosiți-le în toată casa pentru a depozita șosete, pantofi, prosoape și chiar farfurii. Sunt respirabile și ușoare, iar dacă cumpărați mai multe coșuri de dimensiuni diferite, le puteți stivui pentru a economisi și mai mulți bani. „Mai mult spațiu”, remarcă Carrington.

Citește și:

Sfaturi suplimentare de curățare

Anterior, el a spus cum să spălați ferestrele fără urme rapid și eficient, fără a folosi substanțe chimice. Potrivit experților, pentru aceasta veți avea nevoie de oțet, soluție de amidon sau acid citric.

Expertul a împărtășit și sfaturi despre cum să eliminați mirosurile din apartament. Ea a menționat că puteți pune bicarbonat de sodiu în locuri unde trebuie să scapi rapid de mirosuri, cum ar fi frigiderul, coșul de gunoi sau mașina de spălat vase.

Acest articol a fost pregătit pentru dvs. de editorii site-ului web yoyocafe.ro, care se concentrează pe inspirație și sfaturi practice pentru dezvoltarea dumneavoastră personală și profesională. Sperăm că recomandările noastre vă vor ajuta să atingeți noi culmi în cariera dumneavoastră.

Exit mobile version