Cum să spălați blugii pentru a nu fi răsfățați: experții împărtășesc sfaturi eficiente

Expertiza lui Zokrem nu apare foarte des.

Dacă blugii tăi nu sunt murdari, nu trebuie să-i arunci din nou în mașina de spălat / colaj , foto ua.depositphotos.com

In ciuda faptului ca sunt multe lucruri in lume, majoritatea oamenilor prefera blugii pentru ca aceste haine sunt foarte comode si practice. Cu toate acestea, există o dezbatere între oameni cu privire la cât de des ar trebui să vă spălați blugii. Expertul David Zakwan spune că nu ar trebui să-ți pui blugii în mașina de spălat, dacă vrei să-ți păstrezi perechea scumpă cât mai mult timp, scrie Express.

„Mulți oameni nu știu că blugii nu pot fi spălați la mașină. Mai ales când sunt scumpe. Așa că vă voi arăta cum să le spălați manual”, a spus el pe TikTok.

Potrivit lui, pentru a face acest lucru, trebuie să umpleți cada cu apă și să scoateți buzunarele blugilor. Apoi trebuie să le întorci pe dos. Apoi aruncați detergent de vase în baie cu blugii;

David recomandă să lași blugii în apă timp de aproximativ 15 minute înainte de a scurge apa și a-i pulveriza cu apă proaspătă de la capul de duș. După aceea, trebuie să stoarceți ușor apa, să uscați blugii cu un prosop și să-i lăsați să se usuce pe un cuier.

În același timp, experții magazinului de îmbrăcăminte GAP au recomandat să nu spălați prea des denimul. Ei au remarcat:

„Spălarea excesivă poate deteriora podoabe precum paietele și margelele, așa că vă recomandăm să spălați rufele cu aceste piese numai atunci când articolul este foarte murdar. În cele mai multe cazuri, spălați rufele în mașina de spălat rufe sau aerați-le bine atârnându-le pe o frânghie. line După câteva ore, devine din nou purtabil Chiar dacă denimul este durabil, se recomandă să-l spălați cât mai puțin posibil, chiar și la fiecare 10 spălări.”

Citește și:

Sfaturi suplimentare de spălare

Mai devreme, un expert a spus cât de des trebuie spălate husele de saltea. Potrivit acesteia, chiar dacă husa de saltea nu intră în contact cu pielea deoarece este ascunsă sub alte cearșafuri, ea trebuie totuși curățată în mod regulat.

Expertul ne-a sfătuit și ce mod de spălare să alegeți întotdeauna pe mașina de spălat. Ea recomandă să alegeți întotdeauna un „ciclu expres”, deoarece este suficient de lung pentru a vă curăța hainele, dar suficient de scurt pentru a nu le face rău.

Acest articol a fost pregătit pentru dvs. de editorii site-ului web yoyocafe.ro, care se concentrează pe inspirație și sfaturi practice pentru dezvoltarea dumneavoastră personală și profesională. Sperăm că recomandările noastre vă vor ajuta să atingeți noi culmi în cariera dumneavoastră.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
yOyO Cafe