Ca prin magie: un expert a spus cum să îndepărtezi petele galbene de pe o pernă

Ai nevoie doar de un singur remediu natural pentru asta.

Acest produs acționează și ca antiseptic / foto ua.depositphotos.com

Pernele pot absorbi petele în orice moment al anului, dar acest lucru se întâmplă adesea vara din cauza transpirației abundente. Când vine toamna, pernele tale pot arăta neplăcut deoarece pot avea pete galbene pe ele. Cu toate acestea, expertul în curățenie Carrie Higgins a dezvăluit cum să faci pernele curate și proaspete din nou, scrie Express.

„Nu voi intra în detalii, dar este de la sine înțeles că pernele sunt un teren propice pentru resturile colectate în timpul celor șase până la opt ore pe care le petreci cu ele în fiecare noapte”, a spus ea.

Înviorarea pernelor îngălbenite, potrivit expertului, nu împovărează finanțele sau timpul. Mai exact, Kerry recomandă utilizarea oțetului alb simplu pentru această sarcină.

Oțetul nu este doar un agent de îndepărtare a petelor, este antibacterian și funcționează ca un antiseptic, eliminând bacteriile și orice miros neplăcut de pe fețele de pernă.

„Oricât de murdare și moale ar fi fost pernele mele, nu a trebuit să le spăl a doua oară, oțetul a funcționat ca prin farmec!”

Acestea fiind spuse, verificați întotdeauna eticheta de îngrijire înainte de a arunca pernele în mașina de spălat. Unele tipuri de perne, de exemplu, nu pot fi centrifugate într-o mașină de spălat. De asemenea, nu aruncați multe lucruri în tamburul mașinii de spălat când spălați pernele.

Apoi turnați 250 ml de oțet alb în compartimentul pentru balsam de rufe al mașinii dvs. de spălat și apoi adăugați praful de spălat obișnuit. Kerry sfătuiește să alegeți o pudră fără parfum.

Potrivit expertului, acestea vor fi curate și fără pete imediat după spălare. Cu toate acestea, dacă petele mai rămân, încercați să spălați din nou pernele.

Citește și:

Sfaturi suplimentare de spălare

Anterior, un expert a spus cum să spălați blugii, astfel încât să nu-și piardă culoarea sau să nu se strice. Potrivit acestuia, nu ar trebui să-ți pui blugii în mașina de spălat, dacă vrei să-ți păstrezi perechea scumpă cât mai mult timp.

Expertul a împărtășit și sfaturi despre cât de des ar trebui să vă spălați husele de saltea. Ea a subliniat că husa saltelei nu intră în contact cu pielea deoarece este ascunsă sub alte cearșafuri, dar trebuie totuși curățată regulat.

Acest articol a fost pregătit pentru dvs. de editorii site-ului web yoyocafe.ro, care se concentrează pe inspirație și sfaturi practice pentru dezvoltarea dumneavoastră personală și profesională. Sperăm că recomandările noastre vă vor ajuta să atingeți noi culmi în cariera dumneavoastră.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
yOyO Cafe