Site icon yOyO Cafe

Nu aveți nevoie de ziar: dacă vă spălați astfel geamurile, acestea vor rămâne curate mult timp

Petele de pe sticla sunt indepartate perfect nu doar de produsele cumparate din magazin, ci si de cele pe care le gasesti in fiecare bucatarie.

Vă vom spune cum să spălați geamurile fără dungi folosind remedii populare / foto ua.depositphotos.com

Oricât de curată este casa ta, dacă ferestrele sunt murdare, îți va atrage imediat atenția. Chiar și o mică pată sau amprentă poate strica imaginea generală. vă va spune cum să spălați ferestrele fără urme rapid și eficient, fără a utiliza substanțe chimice.

Cum să spăl geamurile fără dungi

Mulți oameni cred în mod eronat că este aproape imposibil să spălați geamurile fără dungi, cu excepția cazului în care folosiți spray-uri scumpe și le frecați cu ziare mototolite sau hârtie după curățare. Cu toate acestea, acest lucru este departe de a fi cazul, iar dacă cunoașteți secretele specialiștilor în curățenie, pur și simplu nu veți avea nevoie de ultimul pas.

Vă vom spune mai jos cum să speli geamurile fără dungi folosind remedii populare.

Apropo, dacă aveți pervazuri din marmură sau piatră naturală, vă recomandăm să le sigilați astfel încât acidul acetic să nu afecteze culoarea suprafeței.

Funcționează excelent pe pete oțet și lichid de spălat vase. Se dizolva 140 ml de otet in 1 litru de apa si se adauga 2 lingurite de detergent. Se amestecă totul bine și se aplică pe ferestre. Tratați zonele contaminate cu un burete și clătiți bine cu apă caldă. După aceea, va fi suficient să ștergeți sticla cu o cârpă uscată.

Un remediu popular excelent pentru curățarea geamurilor este acid citric. Este ieftin și luptă împotriva poluării cu mare succes. Turnați 2-3 linguri de pulbere într-un litru de apă și amestecați până când boabele se dizolvă, apoi ștergeți paharul cu soluția rezultată. Nu uitați să ștergeți suprafața uscată. Apropo, acest preparat combate perfect petele galbene și lasă un miros plăcut.

Cum să curățați ferestrele cu un mop fără dungi – sfaturi pentru locuitorii clădirilor înalte

Recent, racletele speciale sunt foarte populare, dar nu toate au un mâner lung, ceea ce face ca spălarea sticlei la etajele superioare să fie incomod. Dacă acesta este cazul dvs., un mop obișnuit (de preferință unul cu spumă) vă va ajuta.

Citește și:

Înmuiați un burete în soluție de curățat geamuri – cumpărat din magazin sau făcut în casă – și curățați geamul mutând racleta de sus în jos. Când murdăria a dispărut, clătiți bine mopul până când iese apă limpede și ștergeți din nou paharul.

Acest articol a fost pregătit pentru dvs. de editorii site-ului web yoyocafe.ro, care se concentrează pe inspirație și sfaturi practice pentru dezvoltarea dumneavoastră personală și profesională. Sperăm că recomandările noastre vă vor ajuta să atingeți noi culmi în cariera dumneavoastră.

Exit mobile version