Site icon yOyO Cafe

Chiar și o tigaie veche și grasă va străluci ca nouă: iată ce trebuie să faci

Puteți folosi produse precum bicarbonat de sodiu sau oțet.

a învățat cum să curățați o tigaie antiaderentă de depozite de carbon / colaj , foto pixabay.com, ua.depositphotos.com

Curățarea unei tigaie dintr-o tigaie este o sarcină care poate părea descurajantă, dar există multe modalități simple de a o face mai ușoară și simplă.

Nu este necesar să folosiți substanțe chimice. Principalii ajutoare sunt bicarbonatul de sodiu, oțetul și sarea, care tratează eficient petele.

Compania a studiat toate modalitățile de a curăța tigaia de depunerile de carbon în interior și în exterior, fără a fi nevoie să se grăbească și să o arunce.

Cum să curățați tigaia de depunerile de carbon în 15 minute – mijloace eficiente

Dacă trebuie să rezolvați problema rapid, atunci este important să știți cum să curățați tigaia de depunerile de carbon în 15 minute. Puteți folosi produse precum bicarbonat de sodiu sau oțet pentru aceasta. Acestea ajută la îndepărtarea depunerilor de carbon și a grăsimii fără a deteriora suprafața.

Încercați această metodă simplă: umpleți o cratiță cu apă, adăugați 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu și aduceți la fierbere. După aceea, chiar și cele mai încăpățânate reziduuri alimentare pot fi curățate.

Cum să curățați o tigaie de depunerile grele de carbon

Când depozitul este deosebit de puternic și metodele convenționale nu ajută, puteți folosi produse de curățare specializate care sunt concepute pentru a combate astfel de depuneri.

Puteți folosi și remedii casnice mai agresive, dar inofensive – oțet. Trebuie să amestecați oțetul și apa în proporții egale și să gătiți amestecul rezultat direct pe tigaie, apoi să-l ștergeți bine cu o perie.

Citește și:

În plus, puteți încerca să curățați depunerile de carbon cu bicarbonat de sodiu sau acid citric. Astfel de metode tradiționale vor fi foarte utile pentru cei care nu doresc să folosească substanțe chimice.

Cum să curățați o tigaie din fontă de depunerile de carbon

Tigăile din fontă necesită o atenție deosebită. A ști cum să îndepărtezi depunerile de carbon dintr-o tigaie din fontă va ajuta la prelungirea duratei acesteia. Pentru aceasta, se recomandă utilizarea de sare, care îndepărtează eficient placa bacteriană fără a deteriora suprafața.

În această metodă simplă, sarea este amestecată cu o cantitate mică de apă pentru a crea un amestec foarte gros. Trebuie aplicat pe zonele cele mai poluate, așteptați până la 10 minute și curățați-le cu o perie.

Tigăile antiaderente trebuie curățate folosind bureți moi și detergenți speciali pentru spălat vase.

Amintiți-vă că el a scris anterior despre ce să faceți atunci când mâncarea se lipește de o tigaie cu un strat antiaderent.

Acest articol a fost pregătit pentru dvs. de editorii site-ului web yoyocafe.ro, care se concentrează pe inspirație și sfaturi practice pentru dezvoltarea dumneavoastră personală și profesională. Sperăm că recomandările noastre vă vor ajuta să atingeți noi culmi în cariera dumneavoastră.

Exit mobile version